Produkter for perfekte kokte egg (4)

Frosne pasteuriserte eggehviter

Frosne pasteuriserte eggehviter

Tilsvarer 33 eggehviter per kg. Patisserie-eggehviten brukes i tilberedning av marengs, makroner, mousser, bakverk... Et produkt laget av egg lagt i Frankrike. Flaske på 1 kg eller 5 kg.
Middels hel potet IAA

Middels hel potet IAA

Ferske, skrelte og blancherte poteter. Middels hele Opprinnelse 100% fransk. Variasjon fast kjøtt eller myk variasjon 100% naturlig produkt uten konserveringsmiddel, uten tilsetningsstoffer, uten sulfitt, uten hjelpestoffer. Ferskt produkt kokt, lavtemperaturkoking og vakuumpakking etter koking og avkjøling. Koking: Kokt Pakking: Kartong på 12 kg Netto vekt: POSE PÅ 4 KG D.L.C.: 42 DAGER
Bløtkokt egg

Bløtkokt egg

Bløtkokt egg, den ekte! Delikat forhåndskåret egg, lett å spise, med en rennende og kremet plomme. Egg fra Frankrike Pakking: kartonger med 30 egg
Frosset søtet pasteurisert eggeplomme

Frosset søtet pasteurisert eggeplomme

Tilsvarer 66 eggeplommer per kg. Pasteuriserte eggeplommer brukes til å lage kremer, glasurer, quicher, bakverk og mer. Laget av egg lagt i Frankrike.